PROGRAM PENTRU CARTI DE VIZITA FREE DOWNLOAD

Programul foloseste sabloane pe care le poti pregati singur sau poti folosi sabloanele model, gata facute, cu care este livrat programul Exista peste de modele de carti de vizita in program. Modificarile se pot face pentru fiecare model separat incepand de la fundal pana la modificarea fiecarei culori din text sau imagine existente in cartea de vizita. Tutoriale video Cum sa faci carti de vizita in Corel Draw video tutorial Cum sa faci carti de vizita in Photoshop video Cum sa faci carti de vizita in Word video Cum sa faci carti de vizita in Publisher video. Cind am spus avansat, m-am referit la faptul ca pune la dispozitie o intreaga gama de unelte pentru a putea crea carti de vizita de nivel profesional. Un alt avantaj oferit de program este posibilitatea salvarii datelor si informatiilor despre o persoana sau o companie astfel incit acestea sa poata fi reutilizate mai tirziu. La fel si modificarile pe care le doriti.

Uploader: Kagamuro
Date Added: 2 June 2016
File Size: 69.61 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 40791
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Astfel ca la categoria Afaceri, a trebuit sa realizam subcategorii care sa includa alte afaceri. Poti modifica orice culoare, orice fundal si orice text existent pe modelul preferat.

63 best Carti de vizita images on Pinterest | Business Cards, Business card design and Visit cards

Premiul Best business cards software Alege carti de vizita modele unice sortate pe categorii Pe site-ul nostru vei carri peste de modele pentru carti de vizitamodele unice pe care nu le vei mai gasi pe alte site-uri. BusinessCards MX este un program avansat de concepere a cartilor de vizita. Parteneri Agentia de turism Dream Holidays High Staff – Agentie de recrutare Mape de prezentare personalizate Flyere ieftine si pliante Calendare personalizate Carduri personalizate pvc Afise publicitare Tablouri canvas personalizate.

Limited time Special Offer! Pot califica acest vizitw drept minunat tinind cont de faptul ca poate fi utilizat si de un incepator la fel de bine ca de un utilizator avansat, pentru a crea adevarate opere de arta in domeniul cartilor de vizita. Modificarile se pot face pentru fiecare model separat incepand de la fundal pana la modificarea fiecarei culori din text sau imagine existente in cartea de vizita.

  SONY W910I WALLPAPER

Aceasta pagina contine previzualizari din cele mai importante categorii. Ultima versiune BusinessCards MX 5. Un alt avantaj oferit de program este posibilitatea salvarii datelor si informatiilor despre o persoana sau o companie astfel incit acestea sa poata fi reutilizate program pentru carti de vizita tirziu. Cind am spus avansat, m-am referit la faptul ca pune la dispozitie o intreaga gama de unelte pentru a putea crea carti de vizita de nivel profesional.

Program pentru carti de vizita de ecran Mai mult Procesul de concepere se bazeaza pe inserarea de elemente predefinite in sablonul noii carti de vizita.

BusinessCards MX este un program avansat de concepere a cartilor de vizita

Acest programm te va ajuta sa concepi si sa tiparesti carti de vizita cu un aspect profesional. BusinessCards MX cu sabloane livrare: Categorii carti de vizita modele Cauta pe site modele carti de vizita din diferite domenii.

Cauta pe site program pentru carti de vizita carti de vizita din diferite domenii. Copyright – mojosoft software BusinessCards MX este un program avansat pentru conceperea si tiparirea cartilor de vizita BusinessCards MX – Program pentru conceperea cartilor de vizita.

Programul foloseste sabloane pe care le poti pregati singur sau poti folosi sabloanele model, gata facute, cu care este livrat programul Exista peste de modele de carti de vizita in program. Tutoriale video Cum sa faci carti de vizita in Corel Draw video tutorial Cum sa faci carti de vizita in Photoshop video Cum sa faci carti de vizita in Word video Cum sa faci carti de vizita in Publisher video.

  MAJBURI WALLPAPER

Program carti de vizita BusinessCards MX.

Pentru a vizualiza toate modelele de carti de vizita ;entru pe acest site, te rugam sa alegi una dintre categoriile de mai jos si selecteaza modelul preferat. Interfata programului a fost creata de asa maniera incit chiar si un incepator sa nu intimpine probleme in utilizare. Te poti inspira facandu-ti propria carte de vizita sau ne poti contacta dupa ce iti alegi un model preferat iar noi il vom modifica in functie de cerintele tale.

Daca esti lipsit de inspiratie, poti alege un sablon si il poti modifica astfel incit sa reflecte cit mai bine afacerea ta. La fel si modificarile pe care le doriti. Pe site-ul nostru vei gasi peste de modele pentru carti de vizitamodele unice pe care nu le vei mai gasi pe alte site-uri. Descarca ultima versiune 5. This website uses cookies to improve your experience.

Modele carti de vizita modificabile

We’ll assume you’re ok with this, but you can opt-out if you wish. Progran sute de modele carti de vizita online sau opteaza pentru un design unic realizat de noi la carti de vizita cu cele mai mici preturi de pe piata. Odata cu trasarea acestora, am constatat ca este nevoie si de categorii relevante pentru afaceri si meserii adiacente categoriilor de baza.

Pentru a putea realiza fiecare categorie a cartilor de vizita existente, a trebuit sa trasam mai intai principalele tipuri de activitate pentru care clientii solicita modele carti de vizita. BusinessCards MX este un vizuta avansat pentru conceperea cartilor de vizita.