NIMENI ALTUL INCA O POVESTE FREE DOWNLOAD

Afacerile primarului mic picat din Cluj in Bucurestiul mare. La cluj operatorii preiau probleme din 8 judete Internet si telefonie. Am primit in continuare facturi pentru servicii care nu le mai prestau. In rest numai de bine. Cu vaga intentie de a o face sa se reintoarca , imi schimonosesc figura ca sa-i arat cat sunt de nenorocit. Nu este nevoie de nici o “centrala” Alcatel la domiciliul clientului pentru a putea folosi serviciile internet pe mai multe terminale. Am suplimentat abonamentul dela cca

Uploader: Tygomi
Date Added: 12 August 2008
File Size: 27.84 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 51254
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Cu alte cuvinte platiti voi extinderea retelei noastre. Si in plus nici un numar de factura, nimic. O data la nimenni trei luni primeam facturile cumulate si cu penalizari de intarziere la plata.

Ca in realitate nu se poate. Nu e vina lor ca sunt prea putini, si ca li se cere prea mult. Pentru exceptii sunt oricand dispusa sa primesc lectii. Oricum este nimeni altul inca o poveste ca se observa un incz din partea nimenl de a reduce tarifele la servicii. We offer fast download speeds. Da am ras toata ziua, desi in interior am fost putin trista. Ba mai mult, trebuie sa platesc si servicii pe care nu le am.

Devin lucruri esentiale platile online si devirusarea computerului setari de placi de retea. Increderea in ceilalti si sinceritatea contureaza falsa impresie de confort psihic si putere.

Nimeni Altu Inca O Poveste Free Mp3 Download

Astazi ploua exact ca atunci cand ai plecat Dupa ce te saturi sa pooveste la numarul din cluj,te gandesti sa apelezi la bucuresti unde cumva cu greu iti raspunde cineva si iti face legatura la cluj unde imediat ai cu cine discuta.

  PYRUZ JOONE BABY FREE DOWNLOAD

De ce facem asta? E nefiresc sa stai legat de atatea goluri pe care le refuzi a fi parte din tine. Am avut probleme cu internetul celor de la Romtelecom, internet pt.

Cine nimeni altul inca o poveste pus sa renuntati la mici providerii?

Poate macar o amenda sa capete! Si eu am avut de suferit de pe urma lor. Si pe mine ma ingrozesc mesajele voastre, in primul aveti drepturi ca si consumatori, dar avand drepturi ca si consumatori aveti totodata si responsabilitati. Am stiut de cand te-am vazut ca vreau sa imbatranim impreuna, dar acum nu-mi doresc decat sa nu te fi cunoscut. Nu mai spun ca abonamentul initial a fost de Kbps dupa care s-a marit gratuit la 1 Mbps. Imi imaginez ca sunt pur si simplu depasiti de situatie, ca nu au fost pregatiti sa faca businessul asta dpdv comercial si apoi tehnic sunt cocosati de probleme care vin din nimeni altul inca o poveste mare de clienti si din arhitectura de retea proasta, ca nu au nici manageri buni, nici resurse umane bine calificate, nici nici nici Cat despre Richard “Dean” Anderson, eu zic ca habar nu are ce se intampla si nici nu il intereseaza.

Cunosc zeci de persoane carora nu le mai vine factura pentru serviciile de internet si televiziune, si beneficiaza de ele de mai bine de un an de cind a fost preluat Astralul de UPC. Pe mine m-au chinuit decand nimeni altul inca o poveste preluat obligat la ei dupa himeni au inghitit foasta firma la care am fost abonat.

  AYAT JIWANG WALLPAPERS

R edfox B inva.

DiscuČ›ie Utilizator:Gutza/Arhiva – Wikipedia

Nu mare mi-a fost surpriza sa constat ca internetul trebuia sa imi fie intrerupt cu o zi mai tarziu asa ca am rugat-o pe domnisoara ca era acolo sa sune pe baieti sa imi rede-a drumul la povest. Ca un actor care se gandeste in fata oglinzii la toate posibilitatile de a interpreta o scena puternica, asa imi stramb gandul dupa o forma unica de pedeapsa.

Vezi ce s-a intaplat cu Romtelecom dupa ce a inac monopolul! Abia dupa mai multe telefoane catre subordonatii sai a aflat ca acest acord exista si ca e inregistrat la UPC.

– Nimeni Altu – Inca o 3

You can then select photos, audio, video, documents or anything else you want to send. Facturi neprimite Joi, 21 iunie Possible temporary availability interruptions 03 Jul Mi-a spus ca lui nu ii place sa vada in jur ochi tristi si suflete apasate, dar se bucura ca macar acum ma poate ajuta. Iar alte deranjamente ce tin de reteaua de distributie in sine s-au rezolvat in cel mai rau caz a doua zi.