ALTERNOSFERA DOUA EVE FREE DOWNLOAD

Si stii Eu te rog sa nu faci prostii Eu nu-s prost Dar ma tem, cumva De tine, de mine, de noi Pentru ca tu esti Sub pielea mea. Spune-i inimii sa bata Focului din nou sa arda Sa te mai gasesc o data Toate s-au oprit cand ne-am ratacit Florile-s parfumul verii Cerul e oglinda marii Luna e mireasa noptii Si la fel ca ea tu esti viata mea Refren: Plange cerul peste sufletul meu Condamnat pe viata sa ramana numai al tau …al tau mereu pentru ca Refren: Esthie – crush versuri lyrics. Maxim Romanian band – Sub pielea mea versuri lyrics. M-ai mintit cu vorbele Mi-ai schimbat hotarele Ce folos au armele Cand este pe repeat doar cadrul cu ochii tai. Spune-i ploii sa nu cada Vantului sa nu mai bata Toate o clipa sa dispara Sa ramanem noi,doar noi amandoi Soarelui sa nu rasara Stelelor sa nu apara Toate o clipa sa se-opreasca Chiar si-acel minut in care te-am pierdut.

Uploader: Mujora
Date Added: 11 May 2008
File Size: 35.8 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 64848
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Spune-i ploii sa nu cada Vantului sa nu mai bata Toate o clipa sa dispara Sa ramanem noi,doar noi amandoi Soarelui sa nu rasara Stelelor sa nu apara Toate o clipa sa se-opreasca Chiar si-acel minut in care te-am pierdut Refren: Doar o data-n viata poti Sa ajungi intr-o clipa s-o iubesti Si-o viata sa n-o uiti Doar o data-n viata poti Alternosfera doua eve ajungi unde muntii se opresc Si sa mai poti sa urci II.: Maxim Romanian band – Sub pielea mea versuri lyrics.

  THANI ORUVAN ARAVIND SWAMY WALLPAPER

Marcus Brodowski – Mad World versuri lyrics.

Alternosfera – Două Eve versuri lyrics

Esthie – crush versuri lyrics. Fusta pana la genunchi Si maneci lungi, te ascunzi Ce dragoste ai vrea Dar marul e muscat si intre noi e doar ea O rupeai, te rupea, te rupeai, tu. Plange cerul peste sufletul meu Condamnat pe viata sa ramana numai al tau …al tau mereu pentru ca Refren: Tu sa nu-mi dai iubire Iubirea ta nu tine Nu tine cont de inimi Pe care le-a ranit Atat de rau.

Doar o data-n viata poti Sa ajungi intr-o clipa s-o iubesti Si-o viata sa n-o uiti Alternosfera doua eve o data-n viata poti Sa ajungi unde muntii se opresc Si sa mai poti sa urci Bridge: Si stii Eu te rog sa nu faci prostii Eu nu-s prost Dar ma tem, cumva De tine, de mine, de noi Pentru ca tu esti Sub pielea mea.

Alternosfera doua eve multe versuri din acest artist: Doar o data I.: Spune-i ploii sa nu cada Vantului sa nu mai bata Toate o clipa sa dispara Sa ramanem noi,doar noi amandoi Soarelui sa nu rasara Stelelor sa nu apara Toate o clipa sa se-opreasca Chiar si-acel minut in care te-am pierdut.

  SARDARI IPHONE WALLPAPER

M-ai mintit cu vorbele Mi-ai schimbat hotarele Ce folos au armele Cand este pe repeat doar cadrul cu ochii tai.

Alternosfera “Două Eve” (neoficial) HDp Chords – Chordify

Plange cerul peste sufletul meu Condamnat pe viata sa ramana numai al tau …al tau mereu pentru ca. Voltaj – Doar o data versuri lyrics. Doar o data-n viata poti Sa evr intr-o clipa s-o iubesti Si-o viata sa n-o uiti Doar o data-n viata poti Sa ajungi unde muntii se opresc Si sa mai poti sa urci.

Mad World All around me are familiar faces. Spune-i inimii sa bata Focului alternosfera doua eve nou sa arda Sa te mai gasesc o data Toate s-au oprit cand ne-am ratacit Florile-s parfumul verii Cerul e oglinda marii Luna e mireasa noptii Si la fel ca ea tu esti viata mea.

Spune-i inimii sa bata Focului din nou sa arda Sa te doya gasesc apternosfera data Toate s-au oprit cand ne-am ratacit Florile-s parfumul verii Cerul e oglinda marii Luna e mireasa noptii Si la fel ca ea tu esti viata mea Refren: